Αδεδυ Απεργια - Απεργία: Ποιοι συμμετέχουν στην 24ωρη κινητοποίηση της ... / Εξαιρούνται από την αυριανή απεργία οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται με τις πανελλαδικές.

Αδεδυ Απεργια - Απεργία: Ποιοι συμμετέχουν στην 24ωρη κινητοποίηση της ... / Εξαιρούνται από την αυριανή απεργία οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται με τις πανελλαδικές.. Παρά την απεργία, την πέμπτη, οι εμβολιασμοί προχώρησαν κανονικά. Φανατικά στο πλευρό της κυβέρνησης και των αφεντικών η γραφειοκρατική κλίκα της γσεε. Βάσει των διαθέσιμων στοιχείων, την πέμπτη πραγματοποιήθηκαν 100.591 εμβολιασμοί. Η πλειοψηφία της αδεδυ και του εκ αθηνών άλλαξαν τη στάση τους και συμμετέχουν στην απεργία. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

Η 24ωρη απεργία πέφτει πάνω στη 2η μέρα των εξετάσεων. Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την συγκεκριμένη ημέρα μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της. Με 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου απαντά η αδεδυ στην προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου. Εξαιρουνται απο την αυριανη απεργια οι εκπαιδευτικοι που εμπλεκονται με τις kανονικά θα διεξαχθούν αύριο οι πανελλαδικές εξετάσεις, παρά την 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η αδεδυ. Μετά την ανακοίνωση της απεργίας.

Πανελλαδική απεργία στις 10 Ιουνίου: Ποιοι συμμετέχουν ...
Πανελλαδική απεργία στις 10 Ιουνίου: Ποιοι συμμετέχουν ... from images32.inewsgr.com
Μετά την ανακοίνωση της απεργίας. Εξαιρούνται από την αυριανή απεργία οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται με τις πανελλαδικές. Οπως ανακοινώθηκε, η εκτελεστική επιτροπή της. «η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την συγκεκριμένη ημέρα μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της. Εκτελεστικη γραμματεια νομαρχιακου τμηματοσ αδεδυ νομου φλωρινασ. Αναζητείται από την αστυνομία αγία βαρβάρα:

Βάσει των διαθέσιμων στοιχείων, την πέμπτη πραγματοποιήθηκαν 100.591 εμβολιασμοί.

Αναζητείται από την αστυνομία αγία βαρβάρα: Παρά την απεργία, την πέμπτη, οι εμβολιασμοί προχώρησαν κανονικά. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Εκτελεστικη γραμματεια νομαρχιακου τμηματοσ αδεδυ νομου φλωρινασ. Φανατικά στο πλευρό της κυβέρνησης και των αφεντικών η γραφειοκρατική κλίκα της γσεε. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλον τον δημόσιο τομέα για σήμερα, πέμπτη 17 ιανουαρίου, κήρυξε η αδεδυ με αίτημα «την άμεση απόσυρση του συστήματος. Η αδεδυ εξαιρεί όσους εργαζόμενους εμπλέκονται στις πανελλήνιες εξετάσεις. Τι ανέφεραν στο δικαστήριο, όπου συζητείται η κατ'επείγουσα αγωγή του υπουργείου παιδείας. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Βάσει των διαθέσιμων στοιχείων, την πέμπτη πραγματοποιήθηκαν 100.591 εμβολιασμοί. Η 24ωρη απεργία πέφτει πάνω στη 2η μέρα των εξετάσεων. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Η πλειοψηφία της αδεδυ και του εκ αθηνών άλλαξαν τη στάση τους και συμμετέχουν στην απεργία.

Προηγούμενο άρθροτο σωματείο εργαζομένων δεη η «ενωση» συμμετέχει στην απεργία την τετάρτη 16 το σωματείο «σπάρτακος» συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της τετάρτης 16 ιουνίου. Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου. Εκτελεστικη γραμματεια νομαρχιακου τμηματοσ αδεδυ νομου φλωρινασ. Αυτο βρηκα για την προηγουμενη. Τι ανέφεραν στο δικαστήριο, όπου συζητείται η κατ'επείγουσα αγωγή του υπουργείου παιδείας.

ΑΔΕΔΥ: Νέα πανεργατική 24ωρη απεργία την Τετάρτη - adedy ...
ΑΔΕΔΥ: Νέα πανεργατική 24ωρη απεργία την Τετάρτη - adedy ... from images32.inewsgr.com
«η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να. Αυτο βρηκα για την προηγουμενη. Εξαιρουνται απο την αυριανη απεργια οι εκπαιδευτικοι που εμπλεκονται με τις kανονικά θα διεξαχθούν αύριο οι πανελλαδικές εξετάσεις, παρά την 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η αδεδυ. Δεν μπορεί όμως και δεν πρέπει να θέσει σε κίνδυνο μια. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Φανατικά στο πλευρό της κυβέρνησης και των αφεντικών η γραφειοκρατική κλίκα της γσεε. Παρά την απεργία, την πέμπτη, οι εμβολιασμοί προχώρησαν κανονικά.

Φανατικά στο πλευρό της κυβέρνησης και των αφεντικών η γραφειοκρατική κλίκα της γσεε.

Μία απαρχαιωμένη μορφή διαμαρτυρίας που το μόνο που καταφέρνει είναι η ταλαιπωρία. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Η αδεδυ ανακοίνωσε μετά από νεότερη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ότι θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου. Τι ανέφεραν στο δικαστήριο, όπου συζητείται η κατ'επείγουσα αγωγή του υπουργείου παιδείας. Η αδεδυ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο τετάρτη (16.06.2021), δεύτερη μέρα των πανελληνίων εξετάσεων για τους μαθητές των γενικών λυκείων. Φανατικά στο πλευρό της κυβέρνησης και των αφεντικών η γραφειοκρατική κλίκα της γσεε. Εξαιρούνται από την αυριανή απεργία οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται με τις πανελλαδικές. Έτσι, πήρε πίσω την αρχική απόφασή της. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Με 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου απαντά η αδεδυ στην προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου. Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την συγκεκριμένη ημέρα μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της. Παρά την απεργία, την πέμπτη, οι εμβολιασμοί προχώρησαν κανονικά. Αυτο βρηκα για την προηγουμενη.

Παρά την απεργία, την πέμπτη, οι εμβολιασμοί προχώρησαν κανονικά. Αυτο βρηκα για την προηγουμενη. Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου. Σύμφωνα με την αδεδυ από την αυριανή 24ωρη απεργία εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι υπάλληλοι του υπουργείου παιδείας. Επομένως με στάσεις εργασίας και όχι με 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στο πλαίσιο της αυριανής 24ωρης απεργίας της αδεδυ ,του εκα και του παμε.

ΑΔΕΔΥ: Νέα πανεργατική 24ωρη απεργία την Τετάρτη - adedy ...
ΑΔΕΔΥ: Νέα πανεργατική 24ωρη απεργία την Τετάρτη - adedy ... from images32.inewsgr.com
Εκτελεστικη γραμματεια νομαρχιακου τμηματοσ αδεδυ νομου φλωρινασ. «η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του. Εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται στις πανελλαδικές. Εξαιρουνται απο την αυριανη απεργια οι εκπαιδευτικοι που εμπλεκονται με τις kανονικά θα διεξαχθούν αύριο οι πανελλαδικές εξετάσεις, παρά την 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η αδεδυ. Προηγούμενο άρθροτο σωματείο εργαζομένων δεη η «ενωση» συμμετέχει στην απεργία την τετάρτη 16 το σωματείο «σπάρτακος» συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της τετάρτης 16 ιουνίου. Η 24ωρη απεργία πέφτει πάνω στη 2η μέρα των εξετάσεων. Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την συγκεκριμένη ημέρα μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της. Εξαιρούνται από την αυριανή απεργία οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται με τις πανελλαδικές.

Η 24ωρη απεργία πέφτει πάνω στη 2η μέρα των εξετάσεων.

Έτσι, πήρε πίσω την αρχική απόφασή της. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλον τον δημόσιο τομέα για σήμερα, πέμπτη 17 ιανουαρίου, κήρυξε η αδεδυ με αίτημα «την άμεση απόσυρση του συστήματος. Τι ανέφεραν στο δικαστήριο, όπου συζητείται η κατ'επείγουσα αγωγή του υπουργείου παιδείας. Επομένως με στάσεις εργασίας και όχι με 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στο πλαίσιο της αυριανής 24ωρης απεργίας της αδεδυ ,του εκα και του παμε. Η πλειοψηφία της αδεδυ και του εκ αθηνών άλλαξαν τη στάση τους και συμμετέχουν στην απεργία. Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Αναζητείται από την αστυνομία αγία βαρβάρα: Φανατικά στο πλευρό της κυβέρνησης και των αφεντικών η γραφειοκρατική κλίκα της γσεε. Μία απαρχαιωμένη μορφή διαμαρτυρίας που το μόνο που καταφέρνει είναι η ταλαιπωρία. Μετά την ανακοίνωση της απεργίας. Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την συγκεκριμένη ημέρα μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της. Εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται στις πανελλαδικές.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook