Απεργια Πλοια : Apergia Pno Demena Ola Ta Ploia Stis 6 Maioy Sportime Gr : Τα σωματεία μας συντονίζουν τη δράση τους από κοινού και μεταφέρουν μαζί με όλο το εργατικό κίνημα την εικοσιτετράωρη πανελλαδική μας απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων στις 10 ιουνίου 2021» τονίζει σε ανακοίνωσή της η πανελλήνια ένωση πλοιάρχων εμπορικού ναυτικού.

Απεργια Πλοια : Apergia Pno Demena Ola Ta Ploia Stis 6 Maioy Sportime Gr : Τα σωματεία μας συντονίζουν τη δράση τους από κοινού και μεταφέρουν μαζί με όλο το εργατικό κίνημα την εικοσιτετράωρη πανελλαδική μας απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων στις 10 ιουνίου 2021» τονίζει σε ανακοίνωσή της η πανελλήνια ένωση πλοιάρχων εμπορικού ναυτικού.. Η απεργία θα διαρκέσει από την τρίτη τα μεσάνυχτα. 24wro.com.gr • πριν από 4 μέρες, 22 ώρες. Πιο συγκεκριμένα, το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο που συζητείται στη. Απεργία στα πλοία την πέμπτη 3 ιουνίου. Ελλαδα απεργια, δεμενα πλοια, πενεν, πλοια πλοήγηση άρθρων «γιατί γαβγίζεις ρε;»:

Απεργια πλοια ελλαδα «κάτω τα χέρια»: Δένουν τα πλοία για 24 ώρες μέσα στο πάσχα! Newsit ελλαδα απεργια στα πλοια: Τα σωματεία μας συντονίζουν τη δράση τους από κοινού και μεταφέρουν μαζί με όλο το εργατικό κίνημα την εικοσιτετράωρη πανελλαδική μας απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων στις 10 ιουνίου 2021» τονίζει σε ανακοίνωσή της η πανελλήνια ένωση πλοιάρχων εμπορικού ναυτικού. Η επική στιγμή που σκυλάκι φανερώνει την… συμπάθειά του στον πρωθυπουργό (βίντεο)

Pno Eikositetrawrh Panelladikh Apergia Se Ola Ta Ploia Stis 6 Maioy
Pno Eikositetrawrh Panelladikh Apergia Se Ola Ta Ploia Stis 6 Maioy from www.ypaithros.gr
Nα προσέλθουν σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με τις οποίες, όπως αναφέρουν, επέρχεται πλήγμα στον θεσμό των συλλογικών. Ελλαδα απεργια, δεμενα πλοια, πενεν, πλοια πλοήγηση άρθρων «γιατί γαβγίζεις ρε;»: Απεργια πλοια ελλαδα «κάτω τα χέρια»: Νέες κινητοποιήσεις κατά του εργασιακού νομοσχεδίου. Τα πλοία θα φύγουν μετά τις 09:00 τέλος στην απεργία της πενεν θα μπει μετά τις 09:00 το πρωί και τα πλοία που ήταν. Απεργία στα πλοία την πέμπτη 3 ιουνίου. 48ωρη απεργία των ναυτεργατών την ερχόμενη εβδομάδα. Την κήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τρίτη 23 και την τετάρτη 24 φεβρουαρίου, αποφάσισε το πρωί, σε έκτακτη συνεδρίασή της, η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορ…

Οι ειδήσεις του inews στο site σας!

24ωρη πανελλαδικη απεργια 06 μαϊ 2021 | 06:10 δεμένα σήμερα τα πλοία στα λιμάνια λόγω της απεργίας για την εργατική πρωτομαγιά Την κήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τρίτη 23 και την τετάρτη 24 φεβρουαρίου, αποφάσισε το πρωί, σε έκτακτη συνεδρίασή της, η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορ… Ανεστάλη η απεργία της πενεν στο λιμάνι του πειραιά. Χιλιάδες εργαζόμενοι διαδήλωσαν στο κέντρο της αθήνας Απεργια πλοια ελλαδα «κάτω τα χέρια»: Νωρίτερα, οι συνδικαλιστές είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από τα πλοία στο λιμάνι του πειραιά. Νέες κινητοποιήσεις κατά του εργασιακού νομοσχεδίου. «οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την κατάργηση του οκταώρου και την παραπέρα συρρίκνωση των δικαιωμάτων των. Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στα πλοία της ακτοπλοΐας για την πέμπτη 3 ιουνίου, με αφορμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, έχει εξαγγείλει με ανακοίνωσή της η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού. Η 24ωρη απεργία στα πλοία θα ξεκινήσει από τις 00. Την απόφαση να κάνει 24ωρη απεργία την άλλη πέμπτη (03.06.2021) σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η πνο. Ο πρόεδρος της πενεν αντώνης νταλακογιώργος δήλωσε ότι η απεργιακή κινητοποίηση δέχθηκε επίθεση από το υπουργείο και τους. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού είχε προκηρύξει για σήμερα 24ωρη απεργία στα πλοία της ακτοπλοΐας, παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κινητοποίηση κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά παράνομη αλλά όχι καταχρηστική.

Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, αποφάσισαν σήμερα οι πρόεδροι των 13 ναυτεργατικών σωματείων. Τα σωματεία μας συντονίζουν τη δράση τους από κοινού και μεταφέρουν μαζί με όλο το εργατικό κίνημα την εικοσιτετράωρη πανελλαδική μας απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων στις 10 ιουνίου 2021,» τονίζει σε ανακοίνωσή της η πανελλήνια ένωση πλοιάρχων εμπορικού ναυτικού. Απεργια πλοια oλεσ οι ειδησεισ και τα τελευταια νεα για το tag απεργια πλοια ελλαδα 02/07/2019 09:11 Nα προσέλθουν σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με τις οποίες, όπως αναφέρουν, επέρχεται πλήγμα στον θεσμό των συλλογικών. Εικοσι χρονια απο τη δολοφονια του σολωμου σολωμου στη νεκρη ζωνη τησ κυπρου.

Apergia Sta Ploia Megales Oyres Sto Limani Toy Peiraia Skai
Apergia Sta Ploia Megales Oyres Sto Limani Toy Peiraia Skai from www.skai.gr
Ελλαδα απεργια, δεμενα πλοια, πενεν, πλοια πλοήγηση άρθρων «γιατί γαβγίζεις ρε;»: 48ωρη απεργία των ναυτεργατών την ερχόμενη εβδομάδα. Η απεργία θα διαρκέσει από την τρίτη τα μεσάνυχτα. Απεργία στα πλοία την πέμπτη 3 ιουνίου. Η 24ωρη απεργία στα πλοία θα ξεκινήσει από τις 00. Ο πρόεδρος της πενεν αντώνης νταλακογιώργος δήλωσε ότι η απεργιακή κινητοποίηση δέχθηκε επίθεση από το υπουργείο και τους. «οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την κατάργηση του οκταώρου και την παραπέρα συρρίκνωση των δικαιωμάτων των. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο.

48ωρη απεργία των ναυτεργατών την ερχόμενη εβδομάδα.

Newsit ελλαδα απεργια στα πλοια: Δένουν τα πλοία για 24 ώρες μέσα στο πάσχα! Την απόφαση να κάνει 24ωρη απεργία την άλλη πέμπτη (03.06.2021) σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η πνο. Ο πρόεδρος της πενεν αντώνης νταλακογιώργος δήλωσε ότι η απεργιακή κινητοποίηση δέχθηκε επίθεση από το υπουργείο και τους. Τα σωματεία μας συντονίζουν τη δράση τους από κοινού και μεταφέρουν μαζί με όλο το εργατικό κίνημα την εικοσιτετράωρη πανελλαδική μας απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων στις 10 ιουνίου 2021» τονίζει σε ανακοίνωσή της η πανελλήνια ένωση πλοιάρχων εμπορικού ναυτικού. Ανεστάλη η απεργία της πενεν στο λιμάνι του πειραιά. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Οι εκπρόσωποι των 13 ναυτεργατικών σωματείων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας, αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο που δόθηκε στη δημοσιότητα θα πραγματοποιήσουν πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από τις 00:01 έως τις 24:00 της ίδιας μέρας. Απεργια πλοια ελλαδα «κάτω τα χέρια»: 48ωρη απεργία των ναυτεργατών την ερχόμενη εβδομάδα. Τα πλοία θα φύγουν μετά τις 09:00 τέλος στην απεργία της πενεν θα μπει μετά τις 09:00 το πρωί και τα πλοία που ήταν. «οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την κατάργηση του οκταώρου και την παραπέρα συρρίκνωση των δικαιωμάτων των. Η απεργία θα διαρκέσει από την τρίτη τα μεσάνυχτα.

Χιλιάδες εργαζόμενοι διαδήλωσαν στο κέντρο της αθήνας Τα σωματεία μας συντονίζουν τη δράση τους από κοινού και μεταφέρουν μαζί με όλο το εργατικό κίνημα την εικοσιτετράωρη πανελλαδική μας απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων στις 10 ιουνίου 2021,» τονίζει σε ανακοίνωσή της η πανελλήνια ένωση πλοιάρχων εμπορικού ναυτικού. Απεργια | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | apergia γδ: Απεργία στα πλοία την πέμπτη 3 ιουνίου. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού είχε προκηρύξει για σήμερα 24ωρη απεργία στα πλοία της ακτοπλοΐας, παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κινητοποίηση κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά παράνομη αλλά όχι καταχρηστική.

Demena Ta Ploia Sta Limania Se 48wrh Apergia Oi Naytergates Koinwnia News 24 7
Demena Ta Ploia Sta Limania Se 48wrh Apergia Oi Naytergates Koinwnia News 24 7 from www.news247.gr
Η επική στιγμή που σκυλάκι φανερώνει την… συμπάθειά του στον πρωθυπουργό (βίντεο) 24ωρη πανελλαδικη απεργια 06 μαϊ 2021 | 06:10 δεμένα σήμερα τα πλοία στα λιμάνια λόγω της απεργίας για την εργατική πρωτομαγιά Την απόφαση να κάνει 24ωρη απεργία την άλλη πέμπτη (03.06.2021) σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η πνο. Ελλαδα απεργια, δεμενα πλοια, πενεν, πλοια πλοήγηση άρθρων «γιατί γαβγίζεις ρε;»: Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο. Την κήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τρίτη 23 και την τετάρτη 24 φεβρουαρίου, αποφάσισε το πρωί, σε έκτακτη συνεδρίασή της, η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορ… Τα σωματεία μας συντονίζουν τη δράση τους από κοινού και μεταφέρουν μαζί με όλο το εργατικό κίνημα την εικοσιτετράωρη πανελλαδική μας απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων στις 10 ιουνίου 2021» τονίζει σε ανακοίνωσή της η πανελλήνια ένωση πλοιάρχων εμπορικού ναυτικού.

Δένουν τα πλοία για 24 ώρες μέσα στο πάσχα!

Νωρίτερα, οι συνδικαλιστές είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από τα πλοία στο λιμάνι του πειραιά. Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στα πλοία της ακτοπλοΐας για την πέμπτη 3 ιουνίου, με αφορμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, έχει εξαγγείλει με ανακοίνωσή της η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού. Η επική στιγμή που σκυλάκι φανερώνει την… συμπάθειά του στον πρωθυπουργό (βίντεο) Ο πρόεδρος της πενεν αντώνης νταλακογιώργος δήλωσε ότι η απεργιακή κινητοποίηση δέχθηκε επίθεση από το υπουργείο και τους. Πιο συγκεκριμένα, το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο που συζητείται στη. Η απεργία θα διαρκέσει από την τρίτη τα μεσάνυχτα. Απεργια πλοια oλεσ οι ειδησεισ και τα τελευταια νεα για το tag απεργια πλοια ελλαδα 02/07/2019 09:11 Χιλιάδες εργαζόμενοι διαδήλωσαν στο κέντρο της αθήνας Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, αποφάσισαν σήμερα οι πρόεδροι των 13 ναυτεργατικών σωματείων. Νέες κινητοποιήσεις κατά του εργασιακού νομοσχεδίου. Nα προσέλθουν σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με τις οποίες, όπως αναφέρουν, επέρχεται πλήγμα στον θεσμό των συλλογικών. Οι ειδήσεις του inews στο site σας! Ελλαδα απεργια, δεμενα πλοια, πενεν, πλοια πλοήγηση άρθρων «γιατί γαβγίζεις ρε;»:

Τα πλοία θα φύγουν μετά τις 09:00 τέλος στην απεργία της πενεν θα μπει μετά τις 09:00 το πρωί και τα πλοία που ήταν απεργια. Οι εκπρόσωποι των 13 ναυτεργατικών σωματείων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας, αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο που δόθηκε στη δημοσιότητα θα πραγματοποιήσουν πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από τις 00:01 έως τις 24:00 της ίδιας μέρας.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook